Nakna Bröst

Nakna BröstGod morgon, hoppas den är skön!

Paris har vaknat och nästan jag med. Tränar mig på att sova kortare nätter så att jag får mer tid till att njuta av livet ;-)

Jag tänker tillbaka på gårdagens kväll och ser den röda kvarnen lysa där vi stannar vid Place Blanche. Jag förs tillbaka till 1800-talets Paris och cancandansens glada rop.
Min kropp ryser skönt av ljudet då champagnekorken släpper taget om flaskans hals. De röda sammetsridåerna går upp och scenen fylls av barbröstade vackra kvinnor och läckra män… alla smidigt dansande i spektakulära kostymer med plymer och glitter. Vi är på ”Moulin Rouge” och inte hade jag en aning om att jag skulle få vara med om en så spektakulär show som fullständigt trollband mig i 2 timmar.

Färger, kostymer, musik, gigantiska boaormar i en pool med glasväggar som plötsligt hissades upp ur scengolvet. En kvinna och boorna, tätt omslingrade i en hissnande och sensuell dans.Massor massor massor av klädbyten i ett tempo som var fullständigt galet härligt . Så till sist, som ett orgasmiskt andetag förvandlades alla kvinnor till lysande rosa fjärilar och publiken är i extas. Jag med!

Fulla av känslor och intryck gav vi oss ut på Paris gator med rörliga kroppar och lycka i hjärtat. Tack och åter tack för inspirationen – jag dansade när jag kom hem ;-)

Var med din kropp, den är din för resten av ditt liv!
A bientôt!

My